Pàgines

dijous, 26 de juliol de 2012

PREGUNTES I RESPOSTES EN TORN A LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA ZONA VERDA

A entrades anteriors hem anat explicant el procés de participació infantil en el disseny d’aquest espai públic de Cala Figuera: primer un taller on els nins i nines varen fer propostes; més tard un acte on l’Ajuntament va presentar als nins i nines el projecte definitiu, explicant quines les propostes s’havien incorporat i perquè algunes no. I finalment la inauguració.

Ara, una vegada executat el projecte, el procés de diàleg entre nins i Ajuntament continua:
D’una banda perquè, com ja va dir l’Ajuntament, falta instal·lar alguns elements (wifi, font) previstos.
D’altra banda perquè els nins es van fent preguntes. A l’acte d’inauguració una nina que havia participat al taller de disseny ens va demanar: Perquè la font no està enmig de l’espai? (que era on l’havien dibuixada els nins).
Obrim aquest espai de resposta per a les preguntes que vagin sorgint:

Perquè la font no està enmig de la zona verda?
Pel que ens va explicar l’arquitecte municipal, el fort pendent del solar faria necessari instal·lar rampes per permetre l’accés de persones amb mobilitat reduïda al centre del parc. En canvi, col·locant el conjunt de bancs i font a peu pla del carrer simplifica molt l’obra i en facilita l’accés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada