Pàgines

dijous, 26 de juliol del 2012

Inauguració de la zona verda de Cala Figuera

Des de La Veu estam molt contents i emocionats. El 16 de juliol vàrem acudir a la inauguració de la zona verda de Cala Figuera, resultat conjunt del treball dels nins i nines que van dissenyar el parc, de la predisposició de l'Ajuntament i de la Rectoria i del suport d'UNICEF i del nostre treball com a associació que vetlla pels drets de la infància i la seva aplicació a nivell local, especialment pel dret a ser escoltats.

Amb aquesta acció pilot, s'obre des de l'Ajuntament una perspectiva nova: escoltar als més joves abans de prendre decisions en els temes que afectin aquests darrers (des d’urbanisme a cultura, educació, seguretat ...). Això farà que aquesta escolta i resposta per part del món adult tingui en compte drets i necessitats REALS d'un dels éssers més vulnerables de la societat: els nins i nines.

A l'acte vàren acudir nins i nines, pares i mares, ancians, polítics de tots els partits representats a l'Ajuntament. Desitjam que això sigui un reflex de la realitat, que la infància sigui un interès transversal i total.
Tenim molt a aprendre dels més joves: Escoltem!

Enhorabona a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada