Pàgines

diumenge, 11 de març del 2012

Segona reunió: Seguiment del pacte

Dimecres passat hi va haver la segona reunió de seguiment del Pacte.

Des de "La veu dels infants" vam estar molt contents per la gran implicació que tothom demostrava, per les ganes de fer feina, i pel bon treball en equip que s'està generant.

Dues noves persones formen part ara d'aquest projecte i d'aquestes reunions: una és n'Antònia Maria Rigo, que serà la tècnica de l'Ajuntament que se n'encarregarà de dur endavant el gruix de la feina. L'altra és na Paola, que és de la Policia Local. Benvingudes, idò, a la nostra, vostra, il·lusió.

Es va temptejar un projecte nou d'acostament de científics i joves, la qual cosa ens podria acostar molt a un segell de bones pràctiques per innovació educativa. Però tot això només està dins el tinter, per tant, ja anirem informant.

El que sí que és segur és que la "Comisió de seguiment" formarà un grup de treball per dissenyar el que serà el futur Consell de la Infància del Municipi de Santanyí.

I també el que ja està en marxa és el que vam presentar des de La veu dels infants: un taller de participació infantil a Cala Figuera, éssent això una experiència pilot de participació ciutadana infantil. És un taller organitzat per UNICEF Comité Balears, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santanyí. D'aquí poc vos en donarem més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada